Informe al Parlament 2001 immigració

Sumari: -Libre primer. Primera part -Presentació -Punts a destacar 1. Estadística 2. Mesures organitzatives i de divulgació 3. Col·laboració amb altres ombudsman 4. Consideracions sectorials més remarcables [-Llibre primer. Segona part] -Secció 12: Immigr...

Full description

Bibliographic Details
Corporate Author: Catalunya Generalitat Síndic de Greuges
Format: Book
Language:Spanish
Published: Barcelona Síndic de Greuges 2001
Subjects:
Description
Summary:Sumari: -Libre primer. Primera part -Presentació -Punts a destacar 1. Estadística 2. Mesures organitzatives i de divulgació 3. Col·laboració amb altres ombudsman 4. Consideracions sectorials més remarcables [-Llibre primer. Segona part] -Secció 12: Immigració 1. Introducció 2. El desallotjament dels estrangers subsaharians 3. El dret a contraure matrimoni 4. L'ordenació dels fluxos migratoris 5. Els estrangers en situació irregular 6. Seguiment d'actuacions d'exercicis anteriors Resum: El present document és una selecció de l'informe presentat al Parlament pel Síndic de Greuges de Catalunya. De tots els temes que tractava l'informe, aquí s'han recollit els elements comuns (presentació i context) i el capítol dedicat a immigració. La primera part inclou una presentació i un apartat on es resumeixen algunes de les consideracions suscitades per l'anàlisi de les actuacions de les administracions considerades durant l'exercici. Una segona part, centrada concretament en el tema de la immigració, intenta donar una visió del funcionament de les administracions públiques en aquest camp, recull l'exposició de l'activitat del síndic en la tramitació de les actuacions, les queixes dels ciutadans i les actuacions d'ofici. Una primera part de context general de la immigració dóna peu a l'exemplificació pràctica dels arguments exposats.
Item Description:Selecció provisional de l'informe complet publicat al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya núm. 275 (22/03/2002)
Physical Description:39, [44] p. 30 cm.