L'Hora dels immigrants esferes de justícia i polítiques d'acomodació

Sumari: Prefaci, p. 11 Agraïments , p. 15 Introducció: Un enfocament politològic per a l'estudi de la immigració, p. 17 I. El debat contemporani: com la presència dels immigrants afecta el sistema polític democràtic liberal?, 25 II Un marc analític per a l'estudi de l'acomodaci...

Full description

Bibliographic Details
Format: Book
Language:Spanish
Published: Barcelona Proa 2002
Series:Temes contemporanis / Àngel Castiñeira 16
Subjects:
Description
Summary:Sumari: Prefaci, p. 11 Agraïments , p. 15 Introducció: Un enfocament politològic per a l'estudi de la immigració, p. 17 I. El debat contemporani: com la presència dels immigrants afecta el sistema polític democràtic liberal?, 25 II Un marc analític per a l'estudi de l'acomodació dels immigrants, p. 65 III. Història de les polítiques d'acomodació de l'Ajuntament, p. 93 IV. Anàlisi dels qüestionaris, p. 113 V. Balanç final: anàlisi de les entrevistes, p. 121 VI. Recomanacions, p. 147 Annexos I. Contingut de la informació recollida de les polítiques d'acomodació de l'Ajuntament de Barcelona, p. 205 II. Resultats dels qüestionaris per taules i grup de taules, p. 225 III. Qüestionari i entrevista, p. 267 Bibliografia, p. 279-286 Resum: Aquets document consisteix en una línia d'investigació que pugui ser útil tant per a aquells més directament afectats en la formulació de polítiques públiques, com per al debat teoricopolític contemporani.Trobem reflexions entorn del concepte d'integració, acomodació i altres que serveixen per a una posada en pràctica.
Item Description:Títol original: El turno de los inmigrantes. Esferas de justícia y políticas de acomodación. - Bibliografía: 279-286. - Annexos.
Physical Description:286 p. 25 cm