Pensar els drets humans

La Declaració dels Drets Humans és una declaració que es va aprovar l'any 1948. Defineix unes normes i una ètica universals, malgrat la diversitat de civilitzacions i de cultures a la qual va adreçada. També són una idea moral i una concepció política. Els drets humans són concebuts com un mitj...

Full description

Bibliographic Details
Format: Book
Language:Spanish
Published: Barcelona Generalitat de Catalunya 2010
Series:Apunts de Pau i Drets Humans 2
Subjects:
Description
Summary:La Declaració dels Drets Humans és una declaració que es va aprovar l'any 1948. Defineix unes normes i una ètica universals, malgrat la diversitat de civilitzacions i de cultures a la qual va adreçada. També són una idea moral i una concepció política. Els drets humans són concebuts com un mitjà per protegir la persona davant els estats, ja que es fonamenten en el principi del respecte incondicional a la persona, en la seva dignitat i la seva vàlua. Tota persona, pel simple fet de ser-ho, posseeix uns drets que han de ser reconeguts i respectats pels poders públics.
Item Description:O:\Crd\311.00 Participació ciutadana\311.120 Drets i deures\311.120Arb_pensar_els_dretshumans.pdfTambé en paper. Inclou CD-Rom.
Physical Description:235 p. 24 cm
ISBN:9,788439382e+012