Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021

El Govern de Catalunya va aprovar el 29 de novembre de 2016, el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021, que té per objectiu mantenir un alt nivell de seguretat alimentària en totes les etapes de la cadena alimentària, des de la producció fins al consum. La política de seguretat alimentà...

Full description

Bibliographic Details
Format: Electronic
Language:Spanish
Published: Barcelona : Generalitat de Catalunya, 2016
Subjects:
Online Access:http://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=c83f80f436cffdd3057e103c637e374a
Description
Summary:El Govern de Catalunya va aprovar el 29 de novembre de 2016, el Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021, que té per objectiu mantenir un alt nivell de seguretat alimentària en totes les etapes de la cadena alimentària, des de la producció fins al consum. La política de seguretat alimentària és una responsabilitat compartida per les diferents administracions, i el Pla incorpora, com no podia ser d'una altra manera, les intervencions que corresponen a l'àmbit competencial de l'Administració Local, que recordem té assignat, entre els serveis mínims obligatoris, el control d'aliments i begudes en l'àmbit minorista. El Pla defineix les diferents accions públiques que s'han de dur a terme en aquesta matèria, i recull el conjunt de serveis, programes i actuacions que s'han de desenvolupar, i els mecanismes d'avaluació i seguiment que s'han de realitzar.
Physical Description:1 pdf, 217 p.