Resum de les pràctiques recomanades als establiments minoristes i restaurants durant la pandèmia de la COVID-19
Guia adreçada als establiment minoristes en alimentació i restaurants per garantir la prevenció de riscos de contagi de la COVID-19 i les mesures a aplicar.
Corporate Author: | Barcelona. Diputació. Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar |
---|---|
Format: | Electronic |
Language: | Spanish |
Published: |
Barcelona :
Diputació de Barcelona. Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar,
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | Accés al document: |
Similar Items
-
Condicions per als establiments de tatuatge, micropigmentació i pírcing davant la COVID-19
Published: (2020) -
El teletrabajo durante la pandemia de COVID-19 y después de ella : Guía práctica /
Published: (2020) -
Covid-19 y seguridad alimentaria : información para los consumidores
Published: (2020) -
Una visión global de la Pandemia COVID-19: qué sabemos y qué estamos investigando desde el CSIC : informe elaborado desde la Plataforma Temática Interdisciplinar Salud Global/Global Health del CSIC
Published: (2020) -
Las estadísticas sanitarias y la invisibilidad por sexo y de género durante la epidemia de COVID-19
by: Ruiz Cantero, María Teresa
Published: (2021)