APA (7th ed.) Citation

Poves Ruiz-Navarro, A., & Lostaló i Julivert, A. (1994). Catàlegs de les Sèries d'Obra Pública dels antics ajuntaments de Sarrià, Sant Gervasi de Cassoles, Santa Creu d'Olorda i Vallvidrera 1839-1921 / realitzat per Amèlia Poves Ruiz-Navarro ; amb la col·laboració d'Ani Lostaló i Julivert. Arxiu Municipal del Districte de Sarrià - Sant Gervasi.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Poves Ruiz-Navarro, Amèlia, and Ani Lostaló i Julivert. Catàlegs De Les Sèries D'Obra Pública Dels Antics Ajuntaments De Sarrià, Sant Gervasi De Cassoles, Santa Creu D'Olorda I Vallvidrera 1839-1921 / Realitzat Per Amèlia Poves Ruiz-Navarro ; Amb La Col·laboració D'Ani Lostaló I Julivert. Barcelona: Arxiu Municipal del Districte de Sarrià - Sant Gervasi, 1994.

MLA (9th ed.) Citation

Poves Ruiz-Navarro, Amèlia, and Ani Lostaló i Julivert. Catàlegs De Les Sèries D'Obra Pública Dels Antics Ajuntaments De Sarrià, Sant Gervasi De Cassoles, Santa Creu D'Olorda I Vallvidrera 1839-1921 / Realitzat Per Amèlia Poves Ruiz-Navarro ; Amb La Col·laboració D'Ani Lostaló I Julivert. Arxiu Municipal del Districte de Sarrià - Sant Gervasi, 1994.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.