Efectes de l' anhídrid sulfurós en la fermentació del most / Joan Asens i Masdéu, ... [et al]. --
Corporate Author: | Catalunya. Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica |
---|---|
Other Authors: | Asens i Masdéu, Joan |
Format: | Book |
Published: |
Barcelona :
Generalitat de Catalunya. Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica,
1985
|
Series: | Premis CIRIT a la Joventut
|
Subjects: |
Similar Items
-
L'Art de fer bon vi / per Jaume Raventós
by: Raventós Domènech, Jaume
Published: (1922) -
Valoración de las uvas en las bodegas cooperativas : divulgación agrícola
Published: (1943) -
Determinación de la acidez volátil en los vinos sulfitados / por D. Juan Guiteras Farrás...
by: Gutieras Farrás, Juan
Published: (1941) -
III Col·loqui d'Història Agrària : Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia, del 14 al 18 de febrer de 1990 : mil anys de producció, comerç i consum de vins i begudes alcohòliques als Països Catalans : resum de les comunicacions presentades
by: Col·loqui d'Història Agrària (3r : 1990 : Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia)
Published: (1990) -
Elementos de enología
Published: (1949)