|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000Ia 4500 |
001 |
15376 |
003 |
BGR |
005 |
20240425124702.0 |
008 |
160829s9999 xx 000 0 cat d |
080 |
|
|
|a C-2-309
|
100 |
|
|
|a Matas Pablo, Elvira
|9 25076
|
245 |
|
|
|a Pastisseria :
|b guia de pràctiques correctes d'higiene / autores:
|b Elvira Matas Pablo i Montserrat Vila Brugalla
|
260 |
|
|
|a [Barcelona] :
|b Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Pastisseria, DL 2003
|
300 |
|
|
|a 79 p., [17] f. :
|b il. ;
|c 26 cm
|
590 |
|
|
|a Presentació en carpeta d'anelles.
|
590 |
|
|
|a A la coberta: Federació Catalana de Gremis de Pastisseria
|
650 |
|
|
|a Pastisseria
|x Aspectes sanitaris
|9 25077
|
700 |
|
|
|a Vila Brugalla, Montserrat
|9 25078
|
710 |
2 |
|
|a Federació Catalana de Gremis de Pastisseria
|9 70940
|
901 |
|
|
|a Arxiu
|
942 |
|
|
|n 0
|2 udc
|c MON
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 C2309
|7 1
|9 43436
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 2016-12-01
|l 0
|o C-2-309
|p 15376
|r 2016-12-01
|w 2016-12-01
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 45982
|d 45982
|