APA (7th ed.) Citation

Barcelona (Catalunya : Província). Àrea de Medi Ambient & Universitat Politècnica de Catalunya. Càtedra Unesco en Tecnologia, D. S. Qüestions conceptuals metodològiques i bibliogràfiques entorn a les Agendes 21 / [autors: Àrea d'Agendes 21 de la Càtedra Unesco a la UPC ... [et. al.]. Càtedra UNESCO en Tecnologia, Desenvolupament Sostenible, Desequilibris i Canvi Global a la Universitat Politècnica de Catalunya, DL 2002.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Barcelona (Catalunya : Província). Àrea de Medi Ambient and Desenvolupament Sostenible Universitat Politècnica de Catalunya. Càtedra Unesco en Tecnologia. Qüestions Conceptuals Metodològiques I Bibliogràfiques Entorn a Les Agendes 21 / [autors: Àrea D'Agendes 21 De La Càtedra Unesco a La UPC ... [et. Al.]. Terrassa: Càtedra UNESCO en Tecnologia, Desenvolupament Sostenible, Desequilibris i Canvi Global a la Universitat Politècnica de Catalunya, DL 2002.

MLA (9th ed.) Citation

Barcelona (Catalunya : Província). Àrea de Medi Ambient and Desenvolupament Sostenible Universitat Politècnica de Catalunya. Càtedra Unesco en Tecnologia. Qüestions Conceptuals Metodològiques I Bibliogràfiques Entorn a Les Agendes 21 / [autors: Àrea D'Agendes 21 De La Càtedra Unesco a La UPC ... [et. Al.]. Càtedra UNESCO en Tecnologia, Desenvolupament Sostenible, Desequilibris i Canvi Global a la Universitat Politècnica de Catalunya, DL 2002.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.