L'Art de fer bon vi / per Jaume Raventós

Bibliographic Details
Main Author: Raventós Domènech, Jaume
Corporate Authors: Catalunya. Mancomunitat, Catalunya. Departament d'Agricultura, Escola Superior d'Agricultura de Barcelona
Format: Book
Published: Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1922
Series:Textos d'ensenyament postal agrícola
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000Ia 4500
001 354
008 160829s1922 xx 000 0 cat d
080 |a C-1-447 
100 |a Raventós Domènech, Jaume  |9 25382 
245 |a L'Art de fer bon vi / per Jaume Raventós 
260 |a Barcelona :  |b Escola Superior d'Agricultura,  |c 1922 
300 |a 118 p. :  |b  il. ;  |c 24 cm 
490 |a Textos d'ensenyament postal agrícola 
590 |a A la part superior de la portada: Mancomunitat de Catalunya. Departament d'Agricultura 
650 0 |a Vinicultura   |9 30930 
710 2 |a Catalunya.  |b Mancomunitat  |9 53015 
710 1 |a Catalunya.  |b Departament d'Agricultura  |9 55594 
710 2 |a Escola Superior d'Agricultura de Barcelona  |9 70055 
901 |a Arxiu 
942 |n 0  |2 udc 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 C1447  |7 1  |9 44147  |a Arxiu  |b Arxiu  |d 2016-12-01  |l 0  |o C-1-447  |p 354  |r 2016-12-01  |w 2016-12-01  |y ARXIU 
999 |c 46727  |d 46727 
900 |a bib_354_1922_baixa.pdf