Els olis de Catalunya i la seva cuina / Jaume Ciurana, Llorenç Torrado
Main Author: | Ciurana i Galceran, Jaume |
---|---|
Corporate Author: | Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca |
Other Authors: | Torrado, Llorenç |
Format: | Book |
Published: |
Barcelona :
Servei Central de Publicacions de la Generalitat de Catalunya,
1981
|
Subjects: |
Similar Items
-
Per a fer bons olis / per August Matons
by: Matons, August
Published: (1923) -
Fabricació d'olis / per August Matons
by: Matons, August
Published: (1922) -
La Memòria de Josep Pastor : viure a l'Oliva del XIX / Manuel Martí i Ascó, Jesús Eduard Alonso i López ; presentació de Vicent Josep Escartí
by: Martí i Ascó, Manuel
Published: (2006) -
Breu biografia del prof. Miquel Oliva i Prat : (1922-1974) / per Eduard Ripoll i Perelló ; bibliografia per Odile Ripoll
by: Ripoll i Perelló, Eduard, 1923-2006
Published: (1977) -
Delegado este instituto por la Comisión Ejecutiva de la Exposición Universal de Barcelona para cooperar directamente, ... / Junta directiva del Instituto Agrícola Catalán de San Isidro
Published: (1888)