Mòdul bàsic : higiene alimentària / Secció de Salut Pública, Servei de Salut Pública, Diputació de Barcelona

Bibliographic Details
Corporate Authors: Barcelona (Catalunya : Província). Diputació Secció de Salut Pública i Consum, Barcelona (Catalunya : Província). Servei de Salut Pública i Consum
Format: Book
Published: Barcelona : la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum, 2007
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000Ia 4500
001 21114
003 BGR
005 20240408120844.0
008 160829s2007 xx 000 0 cat d
080 |a C-3-156 
110 1 |a Barcelona (Catalunya : Província).  |b Diputació  |b Secció de Salut Pública i Consum  |9 52408 
245 |a Mòdul bàsic :  |b  higiene alimentària / Secció de Salut Pública, Servei de Salut Pública, Diputació de Barcelona 
260 |a Barcelona :  |b la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum,  |c 2007 
300 |a 69 p. [19] f., :  |b  il., taules ;  |c 29 cm 
590 |a A la coberta: Formació.  
590 |a Bibliografia 
650 0 |a Aliments  |x Manipulació  |x Manuals, guies, etc.   |9 43103 
650 |a Aliments  |x Manipulació  |x Aspectes higiènics  |x Problemes, exercicis, etc.  |9 43104 
710 |a Barcelona (Catalunya : Província).  |b Servei de Salut Pública i Consum  |9 8151 
901 |a Arxiu 
942 |n 0  |2 udc  |c MON 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 C3156  |7 1  |9 51200  |a Arxiu  |b Arxiu  |d 0000-00-00  |l 0  |o C-3-156  |p 21114  |r 2016-12-01  |w 2016-12-01  |y ARXIU 
999 |c 55043  |d 55043