|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000Ia 4500 |
001 |
21123 |
003 |
BGR |
005 |
20240409134610.0 |
008 |
160829s2005 xx 000 0 cat d |
080 |
|
|
|a FU-27-3
|
110 |
1 |
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Diputació
|b Unitat de Promoció de la Salut
|9 52408
|
245 |
|
|
|a Mòdul avançat 'El sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític' :
|b prerequisits / Unitat de Promoció de la Salut, Servei de Salut Pública i Consum
|
260 |
|
|
|a Barcelona :
|b la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum,
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 31 p. ;
|c 29 cm
|
590 |
|
|
|a A la coberta: Formació. Seguretat alimentària.
|
590 |
|
|
|a Títol a la coberta: Mòdul avançat : anàlisi de perills i punts de control crític (prerequisits)
|
650 |
|
0 |
|a Aliments
|x Manipulació
|x Manuals, guies, etc.
|9 43103
|
710 |
|
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Servei de Salut Pública i Consum
|9 8151
|
901 |
|
|
|a Arxiu
|
942 |
|
|
|n 0
|2 udc
|c MON
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 FU273
|7 1
|9 51206
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 0000-00-00
|l 0
|o FU-27-3
|p 21123
|r 2016-12-01
|w 2016-12-01
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 55049
|d 55049
|