|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000Ia 4500 |
001 |
23156 |
008 |
160829s9999 xx 000 0 cat d |
080 |
|
|
|a FU-58-33
|
110 |
|
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Servei de Salut Pública
|9 52202
|
245 |
|
|
|a Mòdul bàsic :
|b higiene alimentària / Servei de Salut Pública, Àrea de Salut Pública i Consum
|
260 |
|
|
|a Barcelona :
|b la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública, [2010?]
|
300 |
|
|
|a 19, 25 f., :
|b il., taules ;
|c 29 cm
|
590 |
|
|
|a Bibliografia
|
650 |
|
0 |
|a Aliments
|x Manipulació
|x Manuals, guies, etc.
|9 43103
|
650 |
|
|
|a Aliments
|x Manipulació
|x Aspectes higiènics
|x Problemes, exercicis, etc.
|9 43104
|
901 |
|
|
|a Arxiu
|
942 |
|
|
|n 0
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 FU5833
|7 1
|9 52308
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 0000-00-00
|l 0
|o FU-58-33
|p 23156
|r 2016-12-01
|w 2016-12-01
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 56156
|d 56156
|