|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000Ia 4500 |
001 |
20055 |
008 |
160829s9999 xx 000 0 cat d |
080 |
|
|
|a FU-12-35
|
110 |
|
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Servei de Salut Pública
|9 52202
|
245 |
|
|
|a Mòdul bàsic :
|b higiene alimentària :
|b dossier / Servei de Salut Pública, Diputació de Barcelona
|
260 |
|
|
|a Barcelona :
|b la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum, [2008]
|
300 |
|
|
|a 16, 23 f. :
|b il. ;
|c 29 cm
|
590 |
|
|
|a Inclou la guia i el material d'estudi.
|
590 |
|
|
|a Bibliografia
|
650 |
|
0 |
|a Aliments
|x Manipulació
|x Manuals, guies, etc.
|9 43103
|
710 |
|
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Servei de Salut Pública i Consum
|9 8151
|
901 |
|
|
|a Arxiu
|
942 |
|
|
|n 0
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 FU1235
|7 1
|9 52451
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 0000-00-00
|l 0
|o FU-12-35
|p 20055
|r 2016-12-01
|w 2016-12-01
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 56299
|d 56299
|