MARC

LEADER 00000nam a2200000Ia 4500
001 20055
008 160829s9999 xx 000 0 cat d
080 |a FU-12-35 
110 |a Barcelona (Catalunya : Província).   |b Servei de Salut Pública  |9 52202 
245 |a Mòdul bàsic :  |b  higiene alimentària :  |b  dossier / Servei de Salut Pública, Diputació de Barcelona 
260 |a Barcelona :  |b la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum, [2008] 
300 |a 16, 23 f. :  |b  il. ;  |c 29 cm 
590 |a Inclou la guia i el material d'estudi.  
590 |a Bibliografia 
650 0 |a Aliments  |x Manipulació  |x Manuals, guies, etc.   |9 43103 
710 |a Barcelona (Catalunya : Província).  |b Servei de Salut Pública i Consum  |9 8151 
901 |a Arxiu 
942 |n 0 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 FU1235  |7 1  |9 52451  |a Arxiu  |b Arxiu  |d 0000-00-00  |l 0  |o FU-12-35  |p 20055  |r 2016-12-01  |w 2016-12-01  |y ARXIU 
999 |c 56299  |d 56299