|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000Ia 4500 |
001 |
21682 |
008 |
160829s9999 xx 000 0 cat d |
080 |
|
|
|a FU-44-1
|
245 |
|
|
|a Particularitats en el disseny de menús :
|b al·lèrgies i intoleràncies alimentàries :
|b pràctiques culinàries dels nouvinguts
|
260 |
|
|
|a Barcelona :
|b Diputació de Barcelona. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública, [2005?]
|
300 |
|
|
|a 34 f. :
|b il. ;
|c 29 cm
|
650 |
|
|
|a Aliments
|x Manipulació
|9 44997
|
650 |
|
|
|a Al·lèrgia alimentària
|9 44998
|
710 |
|
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Servei de Salut Pública
|9 52202
|
901 |
|
|
|a Arxiu
|
942 |
|
|
|n 0
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 FU441
|7 1
|9 52567
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 0000-00-00
|l 0
|o FU-44-1
|p 21682
|r 2016-12-01
|w 2016-12-01
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 56416
|d 56416
|