Particularitats en el disseny de menús : al·lèrgies i intoleràncies alimentàries :

Bibliographic Details
Corporate Author: Barcelona (Catalunya : Província). Servei de Salut Pública
Format: Book
Published: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública, [2005?]
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000Ia 4500
001 21682
008 160829s9999 xx 000 0 cat d
080 |a FU-44-1 
245 |a Particularitats en el disseny de menús :  |b  al·lèrgies i intoleràncies alimentàries :  |b  pràctiques culinàries dels nouvinguts 
260 |a Barcelona :  |b Diputació de Barcelona. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública, [2005?] 
300 |a 34 f. :  |b  il. ;  |c 29 cm 
650 |a Aliments  |x Manipulació   |9 44997 
650 |a Al·lèrgia alimentària  |9 44998 
710 |a Barcelona (Catalunya : Província).   |b Servei de Salut Pública  |9 52202 
901 |a Arxiu 
942 |n 0 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 FU441  |7 1  |9 52567  |a Arxiu  |b Arxiu  |d 0000-00-00  |l 0  |o FU-44-1  |p 21682  |r 2016-12-01  |w 2016-12-01  |y ARXIU 
999 |c 56416  |d 56416