Particularitats en el disseny de menús : al·lèrgies i intoleràncies alimentàries :
Corporate Author: | Barcelona (Catalunya : Província). Servei de Salut Pública |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
Barcelona :
Diputació de Barcelona. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública, [2005?]
|
Subjects: |
Similar Items
- Particularitats en el disseny de menús : al·lèrgies i intoleràncies alimentàries : pràctiques culinàries dels nouvinguts
-
Curs d'informació alimentària al consumidor per al personal d'establiments alimentaris detallistes de la restauració
Published: (2016) -
Curs de manipulació d'aliments per al personal d'establiments alimentaris minoristes i de la restauració : material d'estudi
Published: (2014) - Disseny de menús saludables a l'escola: mòdul avançat
- Mòdul avançat : pla de control de proveïdors i traçabilitat / Servei de Salut Pública i Consum, Àrea de Salut Pública i Consum