APA (7th ed.) Citation

Barcelona (Catalunya : Província). Xarxa de Biblioteques Municipals & Barcelona (Catalunya : Província). Gerència de Serveis de Biblioteques. (2011). Garantim l'accés a la cultura / Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Diputació de Barcelona. Àrea de Cultura. Xarxa de Biblioteques Municipals, Gerència de Serveis de Biblioteques.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Barcelona (Catalunya : Província). Xarxa de Biblioteques Municipals and Barcelona (Catalunya : Província). Gerència de Serveis de Biblioteques. Garantim L'accés a La Cultura / Xarxa De Biblioteques Municipals De La Província De Barcelona. Barcelona: Diputació de Barcelona. Àrea de Cultura. Xarxa de Biblioteques Municipals, Gerència de Serveis de Biblioteques, 2011.

MLA (9th ed.) Citation

Barcelona (Catalunya : Província). Xarxa de Biblioteques Municipals and Barcelona (Catalunya : Província). Gerència de Serveis de Biblioteques. Garantim L'accés a La Cultura / Xarxa De Biblioteques Municipals De La Província De Barcelona. Diputació de Barcelona. Àrea de Cultura. Xarxa de Biblioteques Municipals, Gerència de Serveis de Biblioteques, 2011.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.