|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000Ia 4500 |
001 |
23272 |
008 |
160829s2010 xx 000 0 cat d |
080 |
|
|
|a C-3-363
|
110 |
|
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Servei de Salut Pública
|9 52202
|
245 |
|
|
|a Mòdul bàsic d'higiene alimentària per a establiments de restauració col·lectiva comercial i per a establiments minoristes de menjars preparats / Servei de Salut Pública, Àrea de Salut Pública i Consum
|
260 |
|
|
|a Barcelona :
|b la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública,
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 34, [28] p. :
|b taules ;
|c 29 cm
|
650 |
|
0 |
|a Aliments
|x Manipulació
|x Manuals, guies, etc.
|9 43103
|
901 |
|
|
|a Arxiu
|
942 |
|
|
|n 0
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 C3363
|7 1
|9 53281
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 2011-10-07
|l 0
|o C-3-363
|p 23272
|r 2016-12-01
|w 2016-12-01
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 57145
|d 57145
|