Mòdul bàsic d'higiene alimentària per a establiments de restauració col·lectiva comercial i per a establiments minoristes de menjars preparats / Servei de Salut Pública, Àrea de Salut Pública i Consum

Bibliographic Details
Corporate Author: Barcelona (Catalunya : Província). Servei de Salut Pública
Format: Book
Published: Barcelona : la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública, 2010
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000Ia 4500
001 23272
008 160829s2010 xx 000 0 cat d
080 |a C-3-363 
110 |a Barcelona (Catalunya : Província).   |b Servei de Salut Pública  |9 52202 
245 |a Mòdul bàsic d'higiene alimentària per a establiments de restauració col·lectiva comercial i per a establiments minoristes de menjars preparats / Servei de Salut Pública, Àrea de Salut Pública i Consum 
260 |a Barcelona :  |b la Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública,  |c 2010 
300 |a 34, [28] p. :  |b  taules ;  |c 29 cm 
650 0 |a Aliments  |x Manipulació  |x Manuals, guies, etc.   |9 43103 
901 |a Arxiu 
942 |n 0 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 C3363  |7 1  |9 53281  |a Arxiu  |b Arxiu  |d 2011-10-07  |l 0  |o C-3-363  |p 23272  |r 2016-12-01  |w 2016-12-01  |y ARXIU 
999 |c 57145  |d 57145