Guía para la aplicación de los autocontroles en establecimientos minoristas de alimentación : versión 3 /
Corporate Author: | Barcelona (Catalunya : Província). Servei de Salut Pública |
---|---|
Other Authors: | Barberà Orús, Esther |
Format: | Book |
Language: | Catalan Spanish Chinese |
Published: |
Barcelona :
Diputació de Barcelona, Àrea d'Atenció a les Persones, Servei de Salut Pública,
noviembre de 2016
|
Subjects: |
Similar Items
-
Curs d'informació alimentària al consumidor per al personal d'establiments alimentaris detallistes de la restauració
Published: (2016) -
Instrucciones relativas al establecimiento de servicios sanitarios para asistencia a gaseados : fase 8a 'socorro sanitario', instrucciones no. 2 / Jefatura Nacional de Defensa Pasiva
Published: (1942) -
Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats : guia de pràctiques correctes d'higiene / [Autores: Carme Chacón Villanueva, Mònica Saltor i Jacas, Montse Catà i Robles]
by: Chacón i Villanueva, Carmen
Published: (2006) -
Autocontrol en mercats municipals : guia de pràctiques correctes d'higiene / Carme Chacón Villanueva, Mònica Saltor i Jacas, Montse Catà i Robles
by: Chacón i Villanueva, Carmen
Published: (2004) -
L'alimentació de l'aviram en temps de guerra
Published: (1937)