|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000 a 4500 |
001 |
26794 |
008 |
220909s2014 spa||||| |||| 00| 0 cat d |
080 |
|
|
|a Bib-954
|
245 |
0 |
0 |
|a Curs de manipulació d'aliments per al personal d'establiments alimentaris minoristes i de la restauració :
|b material d'estudi
|
260 |
|
|
|a Barcelona :
|b Diputació de Barcelona,
|c agost de 2014
|
300 |
|
|
|a 33 pàgines :
|b il·lustracions ;
|c 30 cm
|
650 |
|
0 |
|9 44997
|a Aliments
|x Manipulació
|
650 |
|
0 |
|a Aliments
|x Manipulació
|x Manuals, guies, etc.
|9 43103
|
710 |
|
|
|9 52202
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Servei de Salut Pública
|
942 |
|
|
|2 udc
|c ARXIU
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 BIB954
|7 1
|9 63870
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 2022-09-09
|l 0
|o Bib-954
|p 26794
|r 2022-09-09
|w 2022-09-09
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 82659
|d 82659
|