Curs de manipulació d'aliments per al personal d'establiments alimentaris minoristes i de la restauració : material d'estudi

Bibliographic Details
Corporate Author: Barcelona (Catalunya : Província). Servei de Salut Pública
Format: Book
Language:Catalan
Published: Barcelona : Diputació de Barcelona, agost de 2014
Subjects:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 26794
008 220909s2014 spa||||| |||| 00| 0 cat d
080 |a Bib-954 
245 0 0 |a Curs de manipulació d'aliments per al personal d'establiments alimentaris minoristes i de la restauració :  |b material d'estudi 
260 |a Barcelona :  |b Diputació de Barcelona,  |c agost de 2014 
300 |a 33 pàgines :  |b il·lustracions ;   |c 30 cm 
650 0 |9 44997  |a Aliments  |x Manipulació  
650 0 |a Aliments  |x Manipulació  |x Manuals, guies, etc.   |9 43103 
710 |9 52202  |a Barcelona (Catalunya : Província).   |b Servei de Salut Pública 
942 |2 udc  |c ARXIU 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 BIB954  |7 1  |9 63870  |a Arxiu  |b Arxiu  |d 2022-09-09  |l 0  |o Bib-954  |p 26794  |r 2022-09-09  |w 2022-09-09  |y ARXIU 
999 |c 82659  |d 82659