Curs de manipulació d'aliments per al personal d'establiments alimentaris minoristes i de la restauració : material d'estudi
Corporate Author: | Barcelona (Catalunya : Província). Servei de Salut Pública |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Catalan |
Published: |
Barcelona :
Diputació de Barcelona,
agost de 2014
|
Subjects: |
Similar Items
-
Mòdul bàsic d'higiene alimentària per a establiments de restauració col·lectiva comercial i per a establiments minoristes de menjars preparats / Servei de Salut Pública, Àrea de Salut Pública i Consum
Published: (2010) - Curs de formació en higiene alimentària en la restauració col·lectiva social : mòdul 1 / Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona
- Mòdul avançat : pla de control de proveïdors i traçabilitat / Servei de Salut Pública i Consum, Àrea de Salut Pública i Consum
-
Mòdul avançat : pla de control de proveïdors i traçabilitat / Secció de Promoció de la Salut Pública, Servei de Salut Pública i Consum
Published: (2007) -
Estructura comercial dels establiments d'alimentació a Mataró / [Institut Municipal de la Salut]
Published: (1989)