|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000 i 4500 |
001 |
26879 |
003 |
Arxiu |
005 |
20240406062820.0 |
008 |
220707e202111 spco||| ||||o0|1 0 cat| |
015 |
|
|
|a LL2022
|2 bnc
|
017 |
|
|
|a B 20093-2021
|b Biblioteca de Catalunya
|
020 |
|
|
|a 9788419091147
|
040 |
|
|
|a ES-BaBC
|b cat
|e rda
|c ES-BaBC
|
041 |
|
|
|a cat
|
043 |
|
|
|a e-sp---
|b e-spcvr
|2 catmarc
|
080 |
|
|
|a 641.5
|x (460.23 VaOr)
|x (083.12)
|2 2004
|
245 |
0 |
0 |
|a Cuina, societat, natura al Montseny :
|b reserva de la biosfera /
|c edició a cura de: Lluís Garcia Petit
|
250 |
|
|
|a Primera edició
|
264 |
|
1 |
|a [Barcelona] :
|b Diputació de Barcelona,
|c novembre del 2021
|
300 |
|
|
|a 263 pàgines :
|b il·lustracions en color ;
|c 25 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a sense mediació
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a volum
|b nc
|2 rdacarrier
|
504 |
|
|
|a Índex
|
650 |
|
7 |
|a Cuina catalana
|2 lemac
|9 37555
|
650 |
|
7 |
|a Cuina
|z Catalunya
|z Vallès Oriental.
|2 lemac
|
700 |
1 |
|
|a Garcia Petit, Lluís,
|e editor
|
710 |
1 |
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Diputació
|9 52408
|
908 |
|
|
|a BC
|
940 |
|
|
|a BC
|
942 |
|
|
|2 udc
|c ARXIU
|n 0
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 udc
|4 0
|6 BIB996
|7 1
|9 63993
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 2022-10-17
|l 0
|o Bib-996
|p 26879
|r 2022-10-17
|w 2022-10-17
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 82711
|d 82711
|