Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats : guia de pràctiques correctes d'higiene

Document adreçat a menjadors escolars, llars d'infants, residències geriàtriques i centres sociosanitaris per ajudar-los a l'elaboració d'aliments segurs i innocus en tot el procés. Té dues parts: la primera fa referència als requisits i condicions bàsiques que s'han de tenir. La...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Chacón Villanueva, Carme
Other Authors: Saltor i Jacas, Mònica, Catà i Robles, Montse
Format: Electronic
Language:Spanish
Published: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2006
Subjects:
Online Access:http://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=2a3c08f6131909ae07e60f064d709345

Internet

http://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=2a3c08f6131909ae07e60f064d709345

Biblioteca General i de Referència - MUNDET

Holdings details from Biblioteca General i de Referència - MUNDET
Call Number: 614 Cha
Copy Available Place a Hold