Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats : guia de pràctiques correctes d'higiene
Document adreçat a menjadors escolars, llars d'infants, residències geriàtriques i centres sociosanitaris per ajudar-los a l'elaboració d'aliments segurs i innocus en tot el procés. Té dues parts: la primera fa referència als requisits i condicions bàsiques que s'han de tenir. La...
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , |
Format: | Electronic |
Language: | Spanish |
Published: |
Barcelona :
Diputació de Barcelona,
2006
|
Subjects: | |
Online Access: | http://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=2a3c08f6131909ae07e60f064d709345 |
Internet
http://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=2a3c08f6131909ae07e60f064d709345Biblioteca General i de Referència - MUNDET
Call Number: |
614 Cha |
---|---|
Copy | Available Place a Hold |