Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats : guia de pràctiques correctes d'higiene
Document adreçat a menjadors escolars, llars d'infants, residències geriàtriques i centres sociosanitaris per ajudar-los a l'elaboració d'aliments segurs i innocus en tot el procés. Té dues parts: la primera fa referència als requisits i condicions bàsiques que s'han de tenir. La...
Main Author: | Chacón Villanueva, Carme |
---|---|
Other Authors: | Saltor i Jacas, Mònica, Catà i Robles, Montse |
Format: | Electronic |
Language: | Spanish |
Published: |
Barcelona :
Diputació de Barcelona,
2006
|
Subjects: | |
Online Access: | http://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=2a3c08f6131909ae07e60f064d709345 |
Similar Items
-
Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats : guia de pràctiques correctes d'higiene / [Autores: Carme Chacón Villanueva, Mònica Saltor i Jacas, Montse Catà i Robles]
by: Chacón i Villanueva, Carmen
Published: (2006) -
Guia pràctica d'autocontrols per als establiments de restauració i menjars per emportar : fitxes descriptives i registres higiènic-sanitaris
Published: (2011) -
Guia pràctica d'autocontrols en el sector carni minorista : fitxes descriptives i registres higiènic-sanitaris
Published: (2008) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a la venda d'aliments en mercats municipals
by: Catà i Robles, Montse
Published: (2014) -
Guia per a l'aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d'alimentació
Published: (2016)