Alimentos ecológicos, calidad y salud /

L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant mil...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Raigón Jiménez, María Dolores
Corporate Authors: Andalusia Junta. Consejería de Agricultura y Pesca, Sociedad Española de Agricultura Ecológica
Format: Electronic
Language:Spanish
Published: [Sevilla]: Junta de Andalucía, Consejería de Agricultura y Pesca : Sociedad Española de Agricultura Ecológica, DL 2008
Series:Agricultura (Andalusia. Consejería de Agricultura y Pesca). Agricultura ecológica
Subjects:
Online Access:Accés al document:

Internet

Accés al document:

Biblioteca General i de Referència - MUNDET

Holdings details from Biblioteca General i de Referència - MUNDET
Call Number: 61 Rag
Copy Available Place a Hold