Alimentos ecológicos, calidad y salud /

L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant mil...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Raigón Jiménez, María Dolores
Corporate Authors: Andalusia Junta. Consejería de Agricultura y Pesca, Sociedad Española de Agricultura Ecológica
Format: Electronic
Language:Spanish
Published: [Sevilla]: Junta de Andalucía, Consejería de Agricultura y Pesca : Sociedad Española de Agricultura Ecológica, DL 2008
Series:Agricultura (Andalusia. Consejería de Agricultura y Pesca). Agricultura ecológica
Subjects:
Online Access:Accés al document:
Description
Summary:L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant millor equilibri i salut.
Physical Description:1 pdf, 193 p. :
Bibliography:Bibliografia
ISBN:9788484742173