Alimentos ecológicos, calidad y salud /
L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant mil...
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Format: | Electronic |
Language: | Spanish |
Published: |
[Sevilla]:
Junta de Andalucía, Consejería de Agricultura y Pesca : Sociedad Española de Agricultura Ecológica,
DL 2008
|
Series: | Agricultura (Andalusia. Consejería de Agricultura y Pesca). Agricultura ecológica
|
Subjects: | |
Online Access: | Accés al document: |
Summary: | L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant millor equilibri i salut. |
---|---|
Physical Description: | 1 pdf, 193 p. : |
Bibliography: | Bibliografia |
ISBN: | 9788484742173 |