|
|
|
|
LEADER |
00000nmm a2200000 a 4500 |
001 |
.b40583934 |
003 |
CDAP |
005 |
20230623124038.0 |
008 |
080929s2008 sp d ||||o000 0 spa|c |
901 |
|
|
|a BGR_M
|
888 |
|
|
|c 36097
|d 36097
|
017 |
|
|
|a SE-0360-08
|
020 |
|
|
|a 9788484742173
|
040 |
|
|
|a ES-BaCBU
|b cat
|c ES-BaCBU
|
100 |
1 |
|
|a Raigón Jiménez, María Dolores
|9 68192
|
245 |
1 |
0 |
|a Alimentos ecológicos, calidad y salud /
|h [Recurs electrònic]
|c [textos: Mª Dolores Raigón Jiménez]
|
260 |
|
|
|a [Sevilla]:
|b Junta de Andalucía, Consejería de Agricultura y Pesca :
|b Sociedad Española de Agricultura Ecológica,
|c DL 2008
|
300 |
|
|
|a 1 pdf, 193 p. :
|
504 |
|
|
|a Bibliografia
|
520 |
|
|
|a L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant millor equilibri i salut.
|
650 |
|
0 |
|a Agricultura biològica
|9 68190
|
650 |
|
0 |
|a Ramaderia ecològica
|9 68191
|
650 |
0 |
7 |
|a Aliments
|x Indústria i comerç
|9 48737
|
650 |
|
0 |
|a Nutrició
|9 33420
|
710 |
1 |
|
|a Andalusia
|b Junta. Consejería de Agricultura y Pesca
|
710 |
2 |
|
|a Sociedad Española de Agricultura Ecológica
|9 68189
|
830 |
|
0 |
|a Agricultura (Andalusia. Consejería de Agricultura y Pesca).
|p Agricultura ecológica
|
856 |
|
|
|u http://bibliotecageneral.diba.cat/cgi-bin/koha/opac-retrieve-file.pl?id=4bd8e4c18f7b458f1cbbc23c7dce1467
|z Accés al document:
|
907 |
|
|
|a .b40583934
|b 07-03-17
|c 29-09-08
|d 29-09-08
|e m
|f a
|g -
|h spa
|i sp
|j 0
|k 0
|
940 |
|
|
|a UB
|
942 |
|
|
|2 udc
|c RE
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 udc
|4 0
|6 61_RAG
|7 0
|8 SP
|9 94015
|a BGR
|b BGR
|c MUNDET
|d 2018-04-04
|l 0
|o 61 Rag
|p BGR-M0000950084778
|r 2018-04-04
|w 2018-04-04
|y RE
|0 0
|
999 |
|
|
|c 126067
|d 126067
|