Alimentos ecológicos, calidad y salud /
L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant mil...
Main Author: | Raigón Jiménez, María Dolores |
---|---|
Corporate Authors: | Andalusia Junta. Consejería de Agricultura y Pesca, Sociedad Española de Agricultura Ecológica |
Format: | Electronic |
Language: | Spanish |
Published: |
[Sevilla]:
Junta de Andalucía, Consejería de Agricultura y Pesca : Sociedad Española de Agricultura Ecológica,
DL 2008
|
Series: | Agricultura (Andalusia. Consejería de Agricultura y Pesca). Agricultura ecológica
|
Subjects: | |
Online Access: | Accés al document: |
Similar Items
-
Directori d'empreses i productes /
Published: (2014) - España agrícola, La : publicación mensual de la Comisión Central y Depósito de Máquinas Agrícolas y Abonos Fosfatados / dirigida por Don José de Hidalgo Tablada
-
Sí que hi ha alternatives : experiències de comercialització justa a Catalunya /
by: Suriñach, Rubèn
Published: (2014) -
Banco de alimentos : ¿Combatir el hambre con las sobras? /
by: Gascón, Jordi
Published: (2015) -
Manual de gestió per a empreses de productes alimentaris locals i de qualitat : Xarxa Productes de la Terra
Published: (2011)