Consells per garantir l'absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar
Orientacions dirigides a restaurants i establiments relacionats per a conèixer quins ingredients contenen gluten i les pautes d'organització, preparació i manipulació s'han de seguir per a evitar errors i poder atendre els clients amb intolerància al gluten.
Corporate Authors: | Catalunya Generalitat. Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Associació Celíacs de Catalunya |
---|---|
Format: | Electronic |
Language: | Spanish |
Published: |
Barcelona :
Generalitat de Catalunya,
[s.d.]
|
Subjects: | |
Online Access: | Accés al document: |
Similar Items
-
Guia pràctica d'autocontrols per als establiments de restauració i menjars per emportar : fitxes descriptives i registres higiènic-sanitaris
Published: (2011) -
Directo a tus hormonas : guía de alimentos disruptores : residuos de plaguicidas con capacidad de alterar el sistema endocrino en los alimentos españoles
by: García, Kistiñe
Published: (2018) -
Curs d'informació alimentària al consumidor per al personal d'establiments alimentaris detallistes de la restauració
Published: (2016) -
Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats : guia de pràctiques correctes d'higiene
by: Chacón Villanueva, Carme
Published: (2006) -
Plan de colaboración para la mejora de la composición de los alimentos y bebidas y otras medidas 2017-2020
Published: (2018)