Aprofitem el menjar! : una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l'hostaleria, la restauració i el càtering
Guia que ofereix consells i pautes per a aprofitar el menjar eficaçment dels establiments alimentaris d'hosteleria, reaturació i càtering. Es mostren les normes legals, els costos interns i externs, com es poden reduir, i propostes d'ús.
Corporate Authors: | Fundació Alícia, Universitat Autònoma de Barcelona Oficina de Medi Ambient, Catalunya. Generalitat. Departament de Territori i Sostenibilitat Departament de Territori i Sostenibilitat, Agència de Residus de Catalunya |
---|---|
Format: | Electronic |
Language: | Catalan |
Published: |
Barcelona :
Departament de Territori i Sostenibilitat : Agència de Residus de Catalunya,
2012
|
Subjects: | |
Online Access: | Accés al document: |
Similar Items
-
Un consum + responsable dels aliments : propostes per a prevenir i evitar el malbaratament alimentari
Published: (2013) -
El Negocio de la comida : ¿quién controla nuestra alimentación? /
by: Vivas, Esther
Published: (2017) - La información del consumidor en la era digital
-
Directori d'empreses i productes /
Published: (2014) -
Consum conscient : l'exposició-joc en què qui té cap, hi surt guanyant
Published: (2022)