Manual del responsable de l'autocontrol en l'elaboració i servei de menjar

Manual adreçat especialment a les persones responsables dels establiments de restauració, d'elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, com a eina de treball per implantar el sistema d'autocontrol i supervisa...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Jané Planas, M. Teresa
Other Authors: Viver Gaspà, Paloma, Saltor i Jacas, Mònica
Format: Electronic
Language:Spanish
Published: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019
Subjects:
Online Access:Accés al document:
Description
Summary:Manual adreçat especialment a les persones responsables dels establiments de restauració, d'elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, com a eina de treball per implantar el sistema d'autocontrol i supervisar els processos que segueixen els aliments així com les bones pràctiques de manipulació i higiene alimentària. Annex amb una llista de comprovació d'aspectes a valorar per la persona responsable de l'autocontrol per garantir el compliment del sistema d'autocontrol i bones pràctiques i d'uns criteris a seguir.
Physical Description:1 pdf, 24 p.