Manual del responsable de l'autocontrol en l'elaboració i servei de menjar
Manual adreçat especialment a les persones responsables dels establiments de restauració, d'elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, com a eina de treball per implantar el sistema d'autocontrol i supervisa...
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , |
Format: | Electronic |
Language: | Spanish |
Published: |
Barcelona :
Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Seguretat Alimentària,
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | Accés al document: |
Summary: | Manual adreçat especialment a les persones responsables dels establiments de restauració, d'elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, com a eina de treball per implantar el sistema d'autocontrol i supervisar els processos que segueixen els aliments així com les bones pràctiques de manipulació i higiene alimentària. Annex amb una llista de comprovació d'aspectes a valorar per la persona responsable de l'autocontrol per garantir el compliment del sistema d'autocontrol i bones pràctiques i d'uns criteris a seguir. |
---|---|
Physical Description: | 1 pdf, 24 p. |