Manual del responsable de l'autocontrol en l'elaboració i servei de menjar
Manual adreçat especialment a les persones responsables dels establiments de restauració, d'elaboració/manipulació de menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, com a eina de treball per implantar el sistema d'autocontrol i supervisa...
Main Author: | Jané Planas, M. Teresa |
---|---|
Other Authors: | Viver Gaspà, Paloma, Saltor i Jacas, Mònica |
Format: | Electronic |
Language: | Spanish |
Published: |
Barcelona :
Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Seguretat Alimentària,
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | Accés al document: |
Similar Items
-
Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats : guia de pràctiques correctes d'higiene / [Autores: Carme Chacón Villanueva, Mònica Saltor i Jacas, Montse Catà i Robles]
by: Chacón i Villanueva, Carmen
Published: (2006) - Higiene alimentària i autocontrol : mòdul avançat
-
Autocontrol en mercats municipals : guia de pràctiques correctes d'higiene / Carme Chacón Villanueva, Mònica Saltor i Jacas, Montse Catà i Robles
by: Chacón i Villanueva, Carmen
Published: (2004) -
Mòdul bàsic : higiene alimentària / Unitat de Promoció de la Salut, Servei de Salut Pública, Diputació de Barcelona
Published: (2006) -
Mòdul bàsic : higiene alimentària / Secció de Salut Pública, Servei de Salut Pública, Diputació de Barcelona
Published: (2007)