|
|
|
|
LEADER |
00000nam a2200000Ia 4500 |
001 |
18245 |
008 |
160829s2006 xx 000 0 cat d |
020 |
|
|
|a 84-9803-148-6
|
080 |
|
|
|a C-2-172
|
100 |
|
|
|a Chacón i Villanueva, Carmen
|9 20456
|
245 |
|
|
|a Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats :
|b guia de pràctiques correctes d'higiene / [Autores:
|b Carme Chacón Villanueva, Mònica Saltor i Jacas, Montse Catà i Robles]
|
260 |
|
|
|a Barcelona :
|b Diputació de Barcelona,
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 204 p. :
|b quadres ;
|c 30 cm
|
490 |
|
|
|a Col·lecció salut pública. Seguretat alimentària ; 2
|
590 |
|
|
|a A la coberta: Diputació de Barcelona. Xarxa de municipis. Àrea de Salut Pública i Consum
|
650 |
|
|
|a Alimentació
|x Manuals, guies, etc.
|9 20457
|
650 |
|
0 |
|a Aliments
|x Manipulació
|x Manuals, guies, etc.
|9 43103
|
700 |
|
|
|a Saltor i Jacas, Mònica
|9 34926
|
700 |
|
|
|a Catà i Robles, Montse
|9 8859
|
710 |
|
|
|a Barcelona (Catalunya : Província).
|b Àrea de Salut Pública i Consum
|9 7348
|
901 |
|
|
|a Arxiu
|
942 |
|
|
|n 0
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 C2172
|7 1
|9 41549
|a Arxiu
|b Arxiu
|d 2016-12-01
|l 0
|o C-2-172
|p 18245
|r 2016-12-01
|w 2016-12-01
|y ARXIU
|
999 |
|
|
|c 43439
|d 43439
|